Den optimala sminkorganisatören

Som modebloggare ser man ju trender som kommer och går, något nytt, och annat gör en comeback från förr i tiden. smink ordning och redaTja, jag var ute och vandrade på stan och var frestad att gå ner till skönhetsavdelningen i en av mina favoritbutiker och se vilka nya produkter var på rea. Medan jag tittate på och testade skönhetprodukterna hamnade jag i en tanke och en tillbakablick till min barndom.

Om du växte upp i slutet av 80-talet tidigt 90-tal då du är väl förtrogen med modern till alla skönhets arrangörer, Caboodles. Dessa mycket bra modellerna kommer tillbaka år efter år med massor av fack men är uppdaterad med elegant stil och design. Jag blev genast dragen till några olika modeller i klar akryl med en stilfull linje. Jag är allt llite pedant och tycker om att hålla saker organiserat, särskilt bor i ett litet hem så dessa fantastiska sminkorganisatörer passar verkligen min smak. Problemet jag möter mest när man försöker organisera är att inte kunna se vad jag faktiskt har. Således, inte få ut det mesta av användningen av mina skönhetsprodukter.

Med dessa produkter kan jag ordna de produkter jag använder regelbundet och enkelt byta som jag vill. Den andra stora fördelen med dessa är att de ser bra ut samtidigt. Akrylhållaren är minimal och är inte för skrymmande eller tar upp för mycket utrymme!