Hemkommen från Londonshopping

Cheshire Street i östra London har kanske den högsta koncentrationen av vintage butiker i London och det finns ingenstans bättre att handla modepärlor från det förflutna. House of Vintage en av de bästa butikerna London har att erbjuda enligt mina ögon. Här finns det ett stort utbud av Parkas, 60- skinnjackor och udda designkreationer att gå loss på. Här finns stor kunskap, smak och ett skarpt öga för detaljer som har hållit butiken ett steg före konkurrensen och vid varje besök i London är men nästan skyldig att ge denna butiken lite uppmärksamhet. Arbetskläder, sällsynta solglasögon och ett urval av önskvärd smycken. Oavsett vilken årstid du besöker House of Vintage så är det absolut en nödvändighet att återvända. Även om butiken kanske inte är så billig som vissa andra men den har den vinnande kombinationen av kvalitet och stil som erbjuds.

Bodde på ett lite pitoreskt men prisvärt hotell i London som hette Belgrave Hotel, mitt tips till dig som vill hitta prisvärda London hotell är att besöka hotelspecials om du vill hitta hotell i London. Hotellet låg väldigt centralt på Clapham Road och det är ju bara ett stenkast till Londons fantastiska shoppingutbud.

House of London
Efter besöket på House of vintage blev det dags för Dover Street Market som till viss del är en konstutställning som erbjuder sex våningar med kläder, accessoarer, böcker , smycken och livsstilsprodukter. Varje märke eller designer har skapat sitt eget utrymme för att visa upp sin kollektion vilket leder till en shoppingupplevelse helt olik något du kommer att uppleva någon annanstans.Här  hittar du kollektioner för män och kvinnor från lyxiga designers som Azzedine Alaïa, Alexander McQueen och Dolce & Gabbana tillsammans med en rad nya varumärken. Dover Street Market värt ett besök för sin kaotiska och inspirerande shopping med tanke på hur man kan handla annorlunda.