Hösten i huvudet

Varför har man någon slags fin bild av hösten i huvudet? Får också upp den i skallen ibland men det slår mig att den väldigt sällan stämmer överens med verkligheten. Usch jag tycker allt det bara har varit kyla, regn och blåst det senaste. Det blir mycket mörkare om kvällarna och det är segare att gå upp om mornarna när det är kallt och mörkt.

Jag förstår inte hur många svenska modebloggare fortfarande pallar trotsa vädergudarna och gå barbent? Fast många kanske bara är det när de tar just bilderna? Jag har sedan skolstart dragit på mig strumpbyxor när det har varit kjol eller klänning som fått pryda mig. Det finns så mycket fina kläder som jag vill kunna gå i nu! De med fina urringade ryggar eller snygga korta ärmar, eller de som helt enkelt inte passar med en kavaj eller kofta. Jag kan inte gå utan något på ärmarna i skolan, eller hemma – det är alldeles för kallt.

 

Visserligen älskar jag höstens färger, menar då de dova, mörka tonerna som syns på plaggen. Jag har mycket lättare för dem än för pastelliga eller skrikiga färger som det syns mycket av på våren och sommaren… Men jag orkar inte med koftor dit och koftor hit som förstör mina fina överdelar. Haha nu ska jag sluta gnälla 🙂

Höstkläder