Inhandlat

Lite nytt som blev inhandlat igår på mellandagsrean. Hade nog fått med mig en hel massa mer om det inte vore för att jag blir galen på allt folk. Långa köer, köer till caféer, kassor och provrum. Osorterade kläder. Stressande människor överallt. Det blir så himla jobbigt allting. Dessutom sjukt jobbigt när man har vinterjacka och det är så mycket att ta av och på varenda gång man ska prova något. Men jag fyndade visserligen något.

Sjukt fina och bekväma trosor från Ginatricot (24kr) och skjorta från H&M Trend (100kr). Köpte även ett halsband på rean men fick ingen bra bild på det så ska ta nya och visa er senare. Hittade den där klädtejpen på Twilfit också men det är inte mycket till att visa.

Misstänker att jag är allergisk mot nickel också så köpte silverörhängen på Glitter (Enkla ringar som jag ville ha), har ju tre hål i ena örat men syns inte på bilden. Kanske tar nya bilder på det med. Hittade även en väldigt fin tygblomma på glitter att ha i håret, men den var inte så mörkröd som jag hade velat ha den för att matcha Ludde på nyår. Men får se om jag kanske hinner hitta något annat.

inhandlat

Imorgon ska jag, mamma och syrran på mellandagsrean. Sjukt mycket folk säkert men ska bli kul. Här är några grejer ovan jag funderar på att köpa. Vill ha en ögonskuggspalett som går i matta bruna toner som man både kan ha till vardags och festligare tillfällen. Tänkte bl a. att det kunde vara kul att göra någon enkel sotning till nyår.

 

Sen så sms:ade killen förut och sa att han hade köpt en vinröd skjorta och ville att vi skulle matcha. Så får se vad jag kan hitta på, har ju redan en svart klänning som jag ska ha men tänkte att jag kanske kunde köpa en vinröd hårblomma? Eller något smycke? Får se vad jag hittar 🙂

 

Min nyårsklänning är väldigt urringad i ryggen och därmed sitter axelbanden rätt långt ut på axlarna, känns nästan som de ska trilla ner ibland. Så funderade på sånhär klädtejp som är för att hålla uppe bl a. axelbandslösa toppar, sätta urringningar på plats osv. Sökte runt på internet och det verkade som Hollywood Fashion Tape skulle vara väldigt bra – ska finnas på Twilfit om den inte gått ur deras sortiment.

Hittade en läcker bh från Monki också, får se om man kan hitta den i butik. Det lär ju bli lite reaköp om man har tur också utöver detta på bilden ovan som antagligen kommer säljas för originalpris 🙂

Morgondagens inköp