Inspirationsbilder

Här kommer lite inspirationsbilder på sminkningar och frisyrer. Jag brukar oftast inte hinna med något avancerat på julafton men tänker mig något i stilen med mittenbilden. Slippa hålla på med ögonskuggor och så när man inte har så mycket tid. Tunn svart eyeliner, mascara och röda läppar. Skippar lösögonfransarna 😉 Men har man tid och tycker det är kul tycker jag absolut man kan satsa på att göra något riktigt tjusigt även om man bara firar med släkten.

Är man ingen sminkperson så kanske man tycker det är roligare att fixa något roligt med håret? Så varför inte söka lite på internet efter någon rolig frisyr att försöka sig på? Eller så kör man på en klassiker som man vet att man behärskar och passar i 😉

Kvällen innan julafton ska jag ta hand om mig själv, hårinpackning, ansiktsmask, peeling osv. Bara göra sig riktigt fräsch. Kan behövas efter en veckas jobbig förkylning. Skönt och koppla av med, ta ett bad kanske? Det tycker jag vi kan unna oss ibland. Sätta på radion och nynna med i någon härlig låt. Guldkant på vardagen kallar jag det.

Inspiration

Tog lite bilder på vilken foundation jag använder eftersom jag köpte mig en ny för några veckor sen och den kom i en sån fin förpackning 🙂 Min syster är konsult för Mary Kay så jag köpte genom henne, eftersom man inte kan köpa Mary Kay-produkter i butiker.

 

Jag, mamma och några till var på en ”Mary-Kay-kväll” hemma hos Linda innan hon själv blev konsult. Där fick vi testa olika produkter och fick information om Mary Kay från en annan konsult. Det var väldigt trevligt och det slutade med att jag köpte en flaska sminkborttagning och mamma köpte en sån här puder-foundation. Men mamma sminkar sig inte särskilt ofta, inte med foundation i alla fall. Så jag snodde den periodvis av henne tills den blev min permanent.

Då hade jag den i färgen Beige 1 men nu när den tagit slut efter ett knappt år (hållt jättelänge) så köpte jag på mig en nyans ljusare då det är vintertid nu. Resultatet blir jämnt och matt, så den är perfekt för de med fet hy. Även trots att jag inte har så fet hy så gillar jag en matt finish. Resultatet blir väldigt naturligt också, men vill man täcka lite extra kan man använda en flytande foundation under.

Mary Kays produkter är rätt dyra, åtminstone för mig som inte har en så stor månadsinkomst och som inte är så något superintresse för smink. Men den här foundationen som kostar 300kr är värd varenda spänn och den tycker jag att jag kan unna mig när den håller såpass länge och ger ett sådant fint resultat. Något som också är superbra är att produkterna från MK inte är testade på djur, tummen upp för det!