Nya konferensmöbler till nya kontoret

Jag arbetar på ett mindre modeföretag och vi har haft vårt kontor i lite slitna lokaler under de senaste tre åren och har varit ute efter lite fräschare lokaler under ca ett år.
Det har varit mycket letande och många aspekter att ta hänsyn till. Vilka parkeringsmöjligheter finns för våra besökande kunder, vilka restauranger och caféer finns i närheten. kommunala kommunikationer var ju även det viktiga aspekter att titta på eftersom många här föredrar att åka kommunalt.

Nu har vi bott in oss i de nya lokalerna under en månad och strukturen har satt sig. nu är det som sagt läge att inreda vår konferenslokal. Vi hittade ett väldigt snyggt runt konferensbord som passade oss storleksmässigt perfekt och vitt precis som vi ville ha det, snyggt eller hur.
Vitt konferensbord

En annan bra sak med just detta bordet var ju att det enkelt går att fälla ihop benen eftersom konferensrummet även är vår fotostudio.
Det fanns även ett kit med stolar till det men vi tyckte inte att de passade in i vår look riktigt.
Efter en massa letande på den hemsidan så fastnade vi för följande stolar som även de passade oss grymt bra eftersom de var stapelbara och lätta. En viss fördel när man skall göra om rummet från konferens till fotostudio.
stolar

Nu väntar vi bara in leveransen så jag kan fota och lägga ut hur resultatet blev.