Perfekt hår

Åh ibland önskar jag verkligen att man hade perfekt hår så fort man vaknade…. Oftast brukar jag nu duscha om kvällarna och sen fläta håret i antingen en eller två flätor som jag sover i över natten. Då behöver jag inte styla håret så mycket om mornarna. Det står inte ut åt alla håll utan är i fina små vågor. Men ibland får jag våga till vissa partier eller locka till slingorna längst fram som inte riktigt kommer med i själva flätan med plattången.

Försöker använda så lite plattång som möjligt, försöker spara ut mitt hår men det går så långsamt. Vill ha långt fint hår. Men det är så svårt när det blir slitet och man vill klippa det, då blir ju det man hunnit sparat ut avklippt. Jag hatar att ha slitet hår. Tycker vissa är jättesnygga i kortare längder med men jag är så trött på mitt medellånga hår. Vill inte hålla på med löshår heller.

Ibland har jag lust att göra något riktigt galet, som att färga håret rosa. Inte chockrosa, utan lite gammalrosa eller ljusrosa. Men det kommer jag aldrig våga göra. Men jag tycker fortfarande det är sjukt snyggt med dip-dye och ombre. Kanske färgar ombre men väntar nog ett tag. Skulle också ibland ha lust att vara ännu blondare, kanske bleka lite slingor. Men det sliter ju så fruktansvärt och då kommer jag absolut inte kunna spara ut något hår. Några riktiga i-landsproblem det där alltså. Miss Li (andra bilden) har en snygg och lite annorlunda ombre tycker jag. Sådär mörkbrunt som tonas ut i lite orange-brun-blondt hår. Har förresten helt och hållet snöat in på hennes musik sen jag såg henne i programmet Så mycket bättre.Perfekt hår