Sneakers

Nu har med kilklack varit en stor favorit bland modebloggarna och stilikoner ett bra tag. Först när jag fick syn på dem visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka men nu tycker jag bara att de är helt urballa 🙂 Så mycket snyggare än fejk converse med liten fjantig kilklack. Det har kommit riktigt bra alternativ och snarlika kopior som är ”lite” billigare än sabel Marant’s killersneakers. I mitt kollage ovan ser ni två sneakers med kilklack som jag tyckte var himla fina och båda två hittar ni på Nelly.com. Jag vet dock inte riktigt om de egentligen passar med min stil och garderob så jag tror inte det blir ett köp även om jag bra gärna skulle vilja ha ett par.

Något annat snyggt att bära i höst tycker jag är boots med lite klack, bruna, kanske lite åt cowboy hållet eller med en massa spännen. Bootsen längst ner till vänster är ett par Prime Boots och liknar väldigt mycket ett par ridskor men jag tycker de va fina – tänk till ett par tajta slimmade jeans!

 

Stövlar har jag inte haft på länge men tycker det är snyggt om det är rätt modell, får väll se vad det blir för skoinköp den kommande hösten. Men ett par Dr Martens som jag tjatat om här i bloggen – de ska bara finnas helt enkelt hemma hos mig till hösten 🙂

Sneakers