Snygga vinterjackor

Tycker ni inte det är grymt svårt att hitta snygga vinterjackor? Jackor som är snygga, varma och som framför allt inte gör att man ser ut som en megaköttbulle. Tycker det är otroligt svårt. Så svårt att köpa över internet också när de oftast kostar en del och man vet verkligen aldrig hur jackor sitter eller känns på. Tycker till och med det är svårt att hitta några snygga på nätet. Har iallafall knåpat ihop ett litet kollage med de jag tyckte var dugliga och som jag faktiskt skulle kunna ha på mig, men jag är tveksam att alla håller måttet vid ungefär -15 grader.

Jag har ju redan köpt en jacka och tänkte ha en fleece eller så under den i vinter och sen kan man ju ta av sig fleece:n när man ska gå inomhus. Men jag får nog även skaffa mig ett varmare alternativ om man ska ut och busa lite i snön, ta promenader osv. Men bara för att jag ska vara varm vill jag inte då nödvändigtvis ha en ful jacka. Får se om jag kan hitta någon, för jag har inte pengar till att lägga på någon dyr märkesjacka.

H&M’s vinterjackor håller rimligt pris men de andra är något dyrare. Speciellt de från Zalando, de ligger mellan

1000-3000kr. Helt kär i den bruna längst ner, ser så himla gosig ut. Märket är Fornarina och kostar också där efter. När jag gjorde detta kollaget var jag inne på hur många webbshoppar som helst men hittade verkligen inget intressant förutom från dessa ovan alltså. Som ni kanske också förstått är mina favvisar ovan märkta med hjärtan 😉