Svarta eller vita kläder

Jag har pratat med en massa vänner om klädd i alla svarta eller vita kläder och de tycker att det kan vara typ av svårt. Jag menar, du trampar på en fin linje mellan att se ut som en målare, servitör, eller ännu värre … bara tråkigt.

Jag älskar en bra monokromatiskt utseende och det är typ av en stapelvara i min garderob. Det viktiga är att leka med olika silhuetter och blandning av strukturer och material. Iklädd en flufiig sidentopp med dräkt, en snygg blus med breda ben byxor, eller ännu bättre en spetsblus  eller overall. Texturer och material som verkligen gör en outfit spännande och om du inte vill göra för mycket experimenterande skall du definitivt välja en outfit som gör ”beslutar” om du vill ha en overall eller dräkt. Allt du behöver är några skyhöga slimmade klackar med en jumpsuit eller tossor med en söt, kort, dräkt och du är redo att gå. Jag lovar, ingen kommer att tro dessa kläder på något sätt är tråkiga.