Vill ha nu

Finns lite grejer jag känner att jag vill ha nu, som jag velat ha under en längre tid. Har sedan i somras letat efter snygg bustier, vill matcha med mina midjehöga vippiga kjolar! Jag älskar de två högst upp på bilden från Bikbok, ska testa de snart tänkte jag. Ett par nya jeans känner jag är behövligt nu, ett par som verkligen sitter som en smäck och är grymt sköna. En djupt v-ringad stickad tröja vill jag också ha, och en sån där lite lurvig mysig tröja  som finns i var och varannan butik nu. Vet precis hur jag skulle matchat allting på bilden.

Har också sett att det är mycket stora örhängen nu, mycket stenar, långa kedjor osv. Tycker faktiskt det är grymt snyggt med maffiga örhängen till en simpel outfit, eller om man har en enkel svart klänning på fest eller så.

Jag är inte så himla sminkintresserad men jag tycker det är grymt kul att kolla på sminkbloggar, vissa är så sjukt duktiga på det dem gör va. Inte är jag mycket för massa glitter och skimmer eller färger heller. Ögonskuggepaletten från Isadora innehåller fem matta bruna skuggor. Känns som den skulle vara perfekt för mig. Tänkte då också att det kanske kunde vara smart att införskaffa en eyeshadow primer – så det sitter på plats sen. Sen så eftersom jag inte kan hantera min cake-eyeliner från Maybelline så tror jag jag får gå över till en flytande igen.

Vill ha nu